Inschrijven interdisciplinaire wedstrijd in Haarlem – 18 maart 2017

 Op 18 maart organiseert men in Haarlem 'De Haarlemse Combinatie'. Dit is een interdisciplinaire wedstrijd voor Junioren-C en het is nog mogelijk om in te schrijven. Deze wedstrijd wordt voor de derde keer georganiseerd en bestaat uit drie disciplines t.w.: shorttrack, langebaan en mass start. 

 

  • Shorttrack – 500 meter | heats (met herkansing), halve finale, finale
  • Langebaan – 1.000 meter
  • Mass Start – 12 ronden

Er wordt niet alleen een klassement per discipline opgemaakt, maar ook een totaal klassement over de drie disciplines. Per discipline is er een prijsuitreiking met medailles voor de beste drie schaatsers. Bij de prijsuitreiking over het totaalklassement ontvangen de beste drie een beker. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille.

De wedstrijd wordt verreden op zaterdag 18 maart 2017 van 18.00 – 21.00 uur op de ijsbaan Haarlem, IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem. De Haarlemse Combinatie is een landelijke wedstrijd. Dit betekent dat de inschrijving open staat voor rijders (junioren-C) uit geheel Nederland.

Het maximum aantal deelnemers: 30 jongen en 30 meisjes.

Iedere junior C in bezit van een KNSB-wedstrijdlicentie kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. Bij overschrijdingen van het maximale aantal deelnemers zullen de beste 30 rijders op basis van uitslagen in één of meerder disciplines geselecteerd worden. Hier ontvangt de rijder tijdig bericht van (uiterlijk 10 dagen voor de wedstrijd).

Kosten deelname: € 10,-

Voorwaarde voor deelname is dat met shorttrack én langebaan ervaring is opgedaan. Voor shorttrack is dit mede ter beoordeling aan de trainer van de deelnemer.
De rijders dienen te beschikken over de door de KNSB voorgeschreven beschermingsmaterialen (helm, enkelbeschermers en nekbeschermer). Indien nodig kunnen shorttrackschaatsen, scheen- en kniebeschermers van Shorttrack Haarlem geleend worden.

Meer informatie over de wedstrijd kun je inwinnen bij Jacques ’t Hoen per email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.