Loading...
Home 2017-11-17T13:10:59+00:00

Waar kunnen wij u mee helpen?

Diensten

Loos Betongroep

Onderstaand een overzicht van de verschillende bedrijfstakken van Loos Betongroep

Loos Betonvloeren

Loos betonvloeren coördineert en regelt het allemaal graag voor u, wij nemen alles uit handen en u heeft 1 aanspreekpunt voor uw project

Naar contact
OV & Loos Wapeningscentrale B.V.

Voor OV & Loos is geen werk te groot of te klein, deze onderneming levert door heel Nederland bewapening voor de beton- en bouwindustrie.

Naar Site
Loos Beton Reparaties B.V.

Loos Betonreparaties B.V. is onder de vleugels van Loos Betonvloeren Obdam BV uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met zijn eigen specialisaties.

Naar Site

Loos Betonvloeren is expert op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren. Flexibiliteit is steeds het sleutelwoord. De betonvloeren kunnen met een slijtvaste toplaag in diverse hardheden, glad of met een antislip structuur en verschillende kleuren worden uitgevoerd. Conventioneel, maar ook vloeistofdicht. Met of zonder werkvloer en/of isolatielaag er onder. Net wat u wenst. Bedrijfshallen, verwerkingsruimtes in kassen. Ruwbouw voor appartementengebouwen, viaducten, etc.

Loos Betonvloeren heeft overal de juiste oplossing voor

Bekijk onze projecten

Bekijk hier  een overzicht van onze projecten

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Onze specialiteiten

Betonvloeren 

Loos Betonvloeren is een echte expert op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren. 

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag!

bel ons

Bekijk onze commercial

Deze commercial is opgenomen met Ron Vlaar (AZ). De bijnaam van Ron Vlaar is ”Ron beton” en heeft dus een leuke link met Loos betonvloeren. Bekijk hieronder het resultaat van onze samenwerking