Yael Prenger

 

 Naam                 : Yael Prenger
 Woonplaats        : Amsterdam
 Geboortedatum   : 09-12-2002
 Categorie           : Junior C2        
 Vereniging          : S.T.G. Solid Aqua

 Uitslagen

 Volg Yael op haar blog

       

Hoi allemaal, mijn naam is Yael Prenger en ik ben 14 jaar oud. Sinds dit jaar ben ik tweedejaars junior C en rijd ik bij de C-selectie van Hoorn.

Net zoals bij iedereen van de selectie is schaatsen mijn passie en wil ik er zo goed mogelijk in worden. Maar in plaats van alleen te langebanen doe ik sinds een jaar ook nog aan shorttrack. Hiermee rijd ik ook wedstrijden, en hoop ik dit jaar mee te mogen doen aan het NK.

Ik langebaan al een stuk langer dan dat ik shorttrack, ik ga namelijk vanaf mijn tweede mee naar de ijsbaan. Mijn moeder is schaatstrainer en mijn vader schaatst ook, dus het was eigenlijk logisch dat ik  ook mee ging. Ik vond dit superleuk en zo ben ik beland waar ik nu ben. Ik hoop dit jaar vooral technisch nog veel te verbeteren, en ook over de start ben ik nog niet tevreden. Daar hoop ik dit jaar aan te gaan werken. Ook wil ik graag meedoen aan het NK Allround, NK Supersprint en de landenwedstrijd tussen Duitsland, Noorwegen en Nederland. Het liefst rijd ik ook nog de Vikingrace, maar we zullen zien of dat ook dit jaar een haalbaar doel is.

Ik heb nu vooral veel zin in het seizoen. Ik zit nu in een topteam met hele fijne mensen dus ik hoop ook een heel gezellig seizoen te hebben.

Ook heb ik een blog waarop ik schrijf over mijn  ervaringen in het schaatsen en het zou leuk zijn als je die gaat volgen.

MIJN PERSOONLIJKE SPONSORS ZIJN:
Sponsor  
 Duosport  Hoorn
 Draagzak.nl  Amsterdam
 The Faithful Goose  Den Haag
 Taya Optiek                       Amsterdam      
 Camping de la Semois     Sainte Cécile (Belgie)
 Harry van Gennip - antieke kachels  Amsterdam