Ciska Schipper

 

 Naam                  : Ciska Schipper
 Woonplaats         : Schellinkhout
 Geboortedatum    : 13-04-2004
 Categorie             : Junior C1        
 Vereniging           : S.T.G. Koggenland

 Uitslagen

        

Hallo,

Laat ik me maar eerst voorstellen: ik ben Ciska Schipper. Ik ben 13 jaar. Ik ben super blij dat ik bij de C-selectie train. Ik zal even vertellen hoe mijn sportleven is gegaan tot nu toe:

Ik heb veel sporten gedaan. Tennis was leuk tot dat ik hoorde dat meisjes een rokje aan moesten. Voetbal was altijd leuk, ik heb 6 jaar op voetbal gezeten. Toen het eindelijk winter werd was ik 6 jaar toen ik voor het eerst schaatsen aan had. Tot ik op mijn elfde naar STG Koggenland ging heb ik een goede basis meegekregen van Guus & Jan van de Omnivereniging Schellinkhout.

Ik hoopte vorig jaar dat ik mijn ijsfaciliteiten zou halen en gevraagd zou worden voor de Cselectie! Nu ben ik echt héél blij en heb ik veel zin in alle trainingen en wedstrijden. Het schaatsen is geweldig, de groep is super gezellig en de trainers zijn zeer motiverend!!!

Het liefst ben ik de hele week op de ijsbaan, maar ik moet ook nog naar school, helaas! Ik zit in Havo 2 van het Oscar Romero, ik doe daar de sportlijn. Volgende winter schaatsen we met de Sportlijn de alternatieve Elfstedentocht op de Weißensee. Ik hoop dat ik dit seizoen veel progressie ga maken, maar vooral ook heel veel plezier ga hebben in deze mooie sport.

 
MIJN PERSOONLIJKE SPONSORS ZIJN:
Sponsor  
 Tandarts praktijk 't Pakhuis  Hoorn       
 Cafe-restaurant Amsterdam B.V.  Amsterdam
 Van der Woude Sport  Hoorn
 Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie  Hoorn
 Summertime  Den Haag
 M.J. Pronk B.V.  Zwaagdijk                
 Loft der zotheid, multimediale stadskantine  Hoorn
 De zwarte oliefant, hotel zonder kamers  Hoorn
 Houweling interieur  Amsterdam