Trainingskamp Baanselectie Heerde juli 2014

 

 

 

 

Baanselectie Hoorn / Alkmaar

Seizoen 2014/2015                                                       

Vrijdag ochtend vertrok de baanselectie Hoorn/Alkmaar al vroeg op de fiets voor een trainingskamp in Heerde. De fietstocht was in totaal ongeveer 90 km, en verliep zonder enige problemen. Toen iedereen zijn spullen had uitgepakt en de huisjes verdeelt waren, liepen we gezamenlijk in naar de skeelerbaan die een klein stukje van de camping af lag. Tijdens de training werden videobeelden gemaakt die we vervolgens s ‘avonds gingen analyseren. Na een goede skeelertraining liepen we weer gezamenlijk uit naar de camping, waar we even wat tijd voor ons zelf hadden.
De eerste dag moesten we zelf voor avondeten zorgen, tijdens het eten kwamen de trainers in elk huisje een hapje mee eten. Na het eten gingen we de videobeelden van de middagtraining bekijken. Het was de bedoeling dat iedereen punten opschreef van zichzelf die hij goed vond, maar ook
verbeterpunten.
Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt, gingen we al vroeg naar de skeelerbaan voor de tweede skeeler training. s’ Middags gingen we na een goede lunch weer naar de skeelerbaan , maar deze keer niet voor een skeelertraining maar voor een elastiek training. ‘ s Avonds gingen we met z’n allen uit eten bij een Chinees-wok restaurant. Het was erg gezellig en het eten was zo goed dat sommigen van ons wel vijf borden op konden. De laatste dag begon met een vroege skeelertraining die goed verliep. Eenmaal weer aangekomen op de camping moesten we alweer onze tassen inpakken, en ons voorbereiden op de fietstocht terug naar huis. Helaas was het weer tijdens de fietstocht niet meer zo goed als op de heenweg. We hadden de wind voor het grootste deel tegen en halverwege begon het helaas te regenen. Toen we na 90 km te hebben gefietst weer aankwamen bij de Mac Donalds in Enkhuizen, en de meesten van ons wel wat vermoeid waren stonden alle ouders ons alweer op te wachten. Al met al was het een zeer geslaagd kamp.