Wokke Vastgoed blijft ook komende 3 jaar sponsor baanselectie

Wokke Vastgoed blijft jong Westfries schaats- en skeelertalent sponsoren

De KNSB-Baanselectie Hoorn is ook de komende 3 seizoenen verzekerd van haar sponsor Wokke Vastgoed. Op 15 mei 2014 hebben Johan Wokke, directeur van Wokke Vastgoed, en twee bestuursleden van de Stichting Westfriese Schaatsondersteuning, voorzitter Lia ten Klei-Albers en secretaris Jaap Zwaan het sponsorcontract ondertekend.

De schaatsers in deze selectie zijn niet zomaar getalenteerd, maar beschikken ook over een ijzeren discipline waardoor zij school en sport goed combineren. Het afgelopen seizoen zijn zelfs 4 leden van de Baanselectie doorgestroomd naar een hoger niveau. Het doorzettingsvermogen en de opofferingen die deze jonge atleten voor hun sport brengen, spreken Wokke Vastgoed enorm aan, zozeer zelfs dat dit Westfries bedrijf al sinds 2010 hoofdsponsor is van de Baanselectie Hoorn.

Investeren in jong talent
De rijders zijn in hun nopjes met deze sponsor. Door deze financiële ondersteuning zijn ze verzekerd van goede schaatskleding, optimale trainingsomstandigheden en deelname aan trainingskampen.
Ook de trainers van de Baanselectie zijn zeer content. "In deze tijd valt het niet mee een sponsor te vinden die in jong talent investeert", zegt hoofdtrainster Myke Ettes. "Deze jonge schaatsers willen graag allemaal de top bereiken, daar doen ze alles voor. Ik ben bijzonder blij dat Wokke Vastgoed onze rijders de kans geeft alles uit hun sport te halen. Hoorn traint al geruime tijd tezamen met Alkmaar, deze Baanselectie wordt door dit gebeuren uiteraard ook gestimuleerd."
Wokke Vastgoed draagt zijn steentje eraan bij om de Westfriese schaats- en skeelersport naar een hoger niveau te tillen. Derhalve riep deze vier jaar geleden de Wokke Vastgoed Bokaal in het leven. Inmiddels is deze vierkamp voor de snelste junioren B van het gewest Noord-Holland/Utrecht een begrip geworden in de schaatswereld.